0342 - 21 10 00

Letselschade advocaat nodig in Barneveld?

Arbeidsongeschikt na bedrijfsongeval in Barneveld

Bent u betrokken geweest bij een bedrijfsongeval in de regio Barneveld? Net als een verkeersongeval zit ook een ongeval op het werk in een klein hoekje. Het ene moment bent u nog gewoon aan het werk, maar het kan maar zo gebeuren dat u een ongeluk krijgt en uw hele leven hierdoor verandert. U kunt deels arbeidsongeschikt raken, of zelfs voor 100% worden afgekeurd. Voor deze vorm van letselschade in Barneveld en omgeving kunt u onze hulp inroepen. Een bedrijfsongeval hoeft overigens lang niet altijd een ongelukkig voorval te zijn. Ook slechte arbeidsomstandigheden die leiden tot bijvoorbeeld RSI of rugklachten kunnen onder de term bedrijfsongeval vallen. Onze specialist in Barneveld kan u hier uitgebreid over informeren.

Vergoeding voor letselschade?

Als u als gevolg van een bedrijfsongeval aangepaste werktijden moet hanteren of zelfs helemaal niet meer kunt werken, dan is uw inkomensverlies in zijn geheel te verhalen op uw werkgever. Deze is namelijk verantwoordelijk voor uw bedrijfsongeval. Tenslotte is het ongeluk voorgevallen onder werktijd door werkzaamheden te verrichten voor uw werkgever. Een werkgever is namelijk aansprakelijk voor een bedrijfsongeval als er onvoldoende veiligheidsmaatregelen zijn genomen, of als er onvoldoende is toegezien op de naleving hiervan. Weet u niet zeker of u uw onkosten na een bedrijfsongeval kunt verhalen? Vraag het aan uw letselschade advocaat in Barneveld. Bij bedrijfsongevallen staat Janse Advocaten voor u klaar in Barneveld en in de nabije omgeving van Barneveld.

 

Mr. Janse | Uw letselschade advocaat

Mr. Janse | Uw letselschade advocaat

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Barneveld. Naast ons kantoor te Barneveld houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Arnhem, Ede en Utrecht."


"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocateis, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Zedendelicten
• Productfouten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongelukken
• Medische missers
• Geweldsmisdrijven

Werkgebied

De Koot, Vogelbuurt, Bloemenbuurt, De Lors, De Valk, Staatsliedenwijk, Vliegersveld, De Brielaerd, De Vaarst, Rootselaar, Oldenbarneveld, Norschoten, De Burgt, Veller en Harselaar.

Hoofdvestiging