0342 - 21 10 00

Letselschade advocaat nodig in Barneveld?

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval in Barneveld

Ook tijdens uw werk loopt u de kans letselschade op te lopen. Bent u betrokken bij een bedrijfsongeval en heeft u serieus letsel opgelopen? Dan is het van belang snel juridische hulp in te schakelen. In het geval van een bedrijfsongeval is het aanwijzen van de aansprakelijke partij niet altijd makkelijk. Wie is verantwoordelijk voor een ongeval dat plaatsvindt onder werktijd? Schakel een ervaren letselschade advocaat van Janse Advocaten in Barneveld in. Zij kunnen u ondersteunen in het bepalen van de aansprakelijkheid bij een arbeidsongeval. Als u zelf alle zaken rondom het ongeval documenteert, dan zorgen wij ervoor dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Werkgever aansprakelijk stellen voor arbeidsongeschiktheid

De zorgplicht van de werkgever speelt een grote rol bij het bepalen van de aansprakelijkheid bij een bedrijfsongeval. Alle werkgevers in Nederland hebben een zorgplicht. Dit houdt in dat zij moeten inspelen op alle mogelijke gevaren tijdens het werk van de werknemers. Bij een bedrijfsongeval zal beoordeeld worden of de werkgever voldoende veiligheidsmaatregelen heeft genomen om het ongeval te voorkomen. Oftewel, er zal bekeken worden of de werkgever zich heeft gehouden aan de zorgplicht. Had de werkgever het ongeval kunnen voorkomen door meer maatregelen te treffen? Dan wordt de werkgever aansprakelijk gesteld. In veel gevallen kunt u uw werkgever aansprakelijk stellen. In Barneveld en omstreken bieden wij u hierin de ondersteuning die u nodig heeft.

 

Mr. Janse | Uw letselschade advocaat

Mr. Janse | Uw letselschade advocaat

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Barneveld. Naast ons kantoor te Barneveld houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Arnhem, Ede en Utrecht."


"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocateis, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Zedendelicten
• Productfouten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongelukken
• Medische missers
• Geweldsmisdrijven

Werkgebied

De Koot, Vogelbuurt, Bloemenbuurt, De Lors, De Valk, Staatsliedenwijk, Vliegersveld, De Brielaerd, De Vaarst, Rootselaar, Oldenbarneveld, Norschoten, De Burgt, Veller en Harselaar.

Hoofdvestiging