0342 - 21 10 00

Letselschade advocaat nodig in Barneveld?

Schadevergoeding claimen in Barneveld

Allerlei soorten ongevallen, zoals bedrijfsongevallen en verkeersongevallen kunnen letselschade als gevolg hebben. Het kan zijn dat u geluk heeft en er goed vanaf komt. Het tegenovergestelde is helaas ook vaak het geval. U kunt schade aan uw auto hebben door een verkeersongeval of u kunt lichamelijke schade hebben opgelopen. In deze gevallen krijgt u te maken met veel kosten, kosten voor bijvoorbeeld medische behandelingen en reparaties. Als u niet schuld heeft aan het ongeval, dan kunt u een schadevergoeding opeisen. De verzekeraar van de aansprakelijke partij zal deze schadevergoeding moeten betalen. Denk daarbij niet alleen aan directe gevolgen van een ongeval, maar ook aan indirecte gevolgen, zoals inkomensverlies door arbeidsongeschiktheid of studievertraging omdat u lange tijd niet meer naar school kon.

Schadeclaim indienen

Het is goed om snel actie te ondernemen na een ongeval. Hoe sneller het juridische proces in gang gezet wordt, hoe effectiever de afhandeling van de letselschadezaak. Janse Advocaten in Barneveld en omgeving helpt u graag bij het opeisen van de schadevergoeding waar u recht op heeft. U kunt ons helpen door alle feiten omtrent het ongeval goed te documenteren. Wij ondersteunen u van begin tot eind. Overigens kunt u de kosten voor de rechtshulp die u nodig heeft als gevolg van het ongeval ook laten vergoeden door de tegenpartij.

 

Mr. Janse | Uw letselschade advocaat

Mr. Janse | Uw letselschade advocaat

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Barneveld. Naast ons kantoor te Barneveld houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Arnhem, Ede en Utrecht."


"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocateis, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Zedendelicten
• Productfouten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongelukken
• Medische missers
• Geweldsmisdrijven

Werkgebied

De Koot, Vogelbuurt, Bloemenbuurt, De Lors, De Valk, Staatsliedenwijk, Vliegersveld, De Brielaerd, De Vaarst, Rootselaar, Oldenbarneveld, Norschoten, De Burgt, Veller en Harselaar.

Hoofdvestiging