0342 - 21 10 00

Letselschade advocaat nodig in Barneveld?

Smartengeld opeisen in Barneveld

Bent u betrokken geweest bij een ongeval en heeft u daarbij letselschade opgelopen? Het is belangrijk snel in actie te komen om een schadevergoeding op te eisen. U heeft immers allerlei kosten gemaakt door het toedoen van iemand anders. U heeft recht op een schadevergoeding. Meestal is dit een vergoeding voor materiële schade, zoals schade aan uw auto of lichamelijke schade. In Nederland is het echter ook mogelijk om een schadevergoeding te krijgen voor immateriële schade. Een schadevergoeding voor immateriële schade wordt ook wel smartengeld genoemd. U kunt bijvoorbeeld denken aan de emotionele schade die u heeft geleden door een ongeval. Heeft u blijvende littekens opgelopen door een auto-ongeluk, of kunt u uw hobby niet meer uitvoeren door blijvend letsel aan uw been? Voor deze psychische schade kunt u smartengeld claimen.

Vergoeding psychische schade

U kunt zich voorstellen dat het berekenen van een vergoeding voor immateriële schade lastiger is dan het berekenen van een vergoeding voor materiële schade. De immateriële schade is immers onzichtbaar en niet direct in een financiële waarde uit te drukken. De rechter zal aan de hand van elke specifieke situatie een bedrag vaststellen. De rechter kijkt daarbij naar vergelijkbare uitspraken uit het verleden. Psychische schade is misschien nog wel ingrijpender dan financiële schade. Het is dus zeker de moeite waard om smartengeld te claimen. In Barneveld kunnen de advocaten van Janse Advocaten u hierbij helpen. Neem voor informatie over ons team of over onze werkwijze contact met ons op via 0342 - 21 10 00.

 

Mr. Janse | Uw letselschade advocaat

Mr. Janse | Uw letselschade advocaat

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Barneveld. Naast ons kantoor te Barneveld houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Arnhem, Ede en Utrecht."


"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocateis, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Zedendelicten
• Productfouten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongelukken
• Medische missers
• Geweldsmisdrijven

Werkgebied

De Koot, Vogelbuurt, Bloemenbuurt, De Lors, De Valk, Staatsliedenwijk, Vliegersveld, De Brielaerd, De Vaarst, Rootselaar, Oldenbarneveld, Norschoten, De Burgt, Veller en Harselaar.

Hoofdvestiging