0342 - 21 10 00

Letselschade advocaat nodig in Barneveld?

Blijvend letsel na verkeersongeval in Barneveld

Heeft u een verkeersongeluk gehad in de regio Barneveld? Uw letselschadespecialist helpt. Een verkeersongeval zit in een klein hoekje en hier kunt u ernstig letsel bij oplopen. Als u het slachtoffer bent geworden van een verkeersongeval in Barneveld schakelt u daarom Janse Advocaten in. Voor alle onkosten die voortvloeien uit uw ongeval kunt u een schadeclaim indienen. De veroorzaker van het verkeersongeval kan hiervoor namelijk aansprakelijk worden gehouden. Kortom, voor hulp bij letselschade in Barneveld bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat kunt u verhalen na een verkeersongeval?

Als slachtoffer van een aanrijding kan er veel op u afkomen. Ziekenhuisbezoeken, controles, arbeidsongeschiktheid, inkomensverlies en dan hebben we het nog niet eens over de kosten van het aannemen van een hulp in de huishouding, kinderopvang en een tuinman, omdat u deze werkzaamheden zelf niet meer kunt opbrengen. Deze onkosten en meer kunt u allemaal verhalen op de aansprakelijke partij. Tenslotte is dat degene die heeft gezorgd voor uw letsel. Het is verstandig om in een vroeg stadium een letselschade advocaat uit Barneveld in te schakelen. Wij kunnen u begeleiden bij het complete proces en alle kosten samen met u op een rijtje zetten. Voor rechtshulp bij een verkeersongeval zit u goed bij Janse Advocaten uit Barneveld.

 

Mr. Janse | Uw letselschade advocaat

Mr. Janse | Uw letselschade advocaat

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Barneveld. Naast ons kantoor te Barneveld houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Arnhem, Ede en Utrecht."


"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocateis, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Zedendelicten
• Productfouten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongelukken
• Medische missers
• Geweldsmisdrijven

Werkgebied

De Koot, Vogelbuurt, Bloemenbuurt, De Lors, De Valk, Staatsliedenwijk, Vliegersveld, De Brielaerd, De Vaarst, Rootselaar, Oldenbarneveld, Norschoten, De Burgt, Veller en Harselaar.

Hoofdvestiging