0342 - 21 10 00

Letselschade advocaat nodig in Barneveld?

Whiplash door verkeersongeval in Barneveld?

Hoewel er in Nederland alles aan gedaan wordt om verkeersongevallen te voorkomen, bestaat de kans op een auto-ongeluk nog steeds. Een veelvoorkomend verkeersongeluk is een kettingbotsing, waarbij verschillende auto’s van achteren tegen elkaar aanbotsen. Nekpijn na een kettingbotsing is niet ongewoon. Bij een aanrijding van achteren krijgt de nek een grote klap te verduren en raken spieren en ander weefsel beschadigd. Nekpijn is niet het enige waar u dan last van kunt hebben. Andere klachten zoals pijn in andere delen van het lichaam, misselijkheid, duizeligheid en concentratieproblemen kunnen ook het gevolg zijn van een kettingbotsing. Herkent u last van deze symptomen? Dan heeft u waarschijnlijk een whiplash opgelopen.

Whiplash letselschadevergoeding

Kampt u na een aanrijding met een whiplash en was de aanrijding de schuld van een ander? Dan heeft u recht op een schadevergoeding. Omdat de behandeling van een whiplash lang en zwaar kan zijn, is het erg belangrijk juridische hulp in te schakelen. Janse Advocaten in Barneveld biedt u een team van specialisten dat u bij elk aspect van de letselschadezaak ondersteunt. Medische specialisten zullen uw medische rapport opstellen. Op basis van dit rapport kan een schadevergoeding vastgesteld worden. Niet alleen bij het opeisen van een schadevergoeding, maar ook bij uw herstelproces en re-integratie begeleiden wij u. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Mr. Janse | Uw letselschade advocaat

Mr. Janse | Uw letselschade advocaat

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Barneveld. Naast ons kantoor te Barneveld houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Arnhem, Ede en Utrecht."


"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocateis, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Zedendelicten
• Productfouten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongelukken
• Medische missers
• Geweldsmisdrijven

Werkgebied

De Koot, Vogelbuurt, Bloemenbuurt, De Lors, De Valk, Staatsliedenwijk, Vliegersveld, De Brielaerd, De Vaarst, Rootselaar, Oldenbarneveld, Norschoten, De Burgt, Veller en Harselaar.

Hoofdvestiging